Stapsgewijs een verhalend beeld maken
is leuk en doen we bij voorkeur samen

Als visueel verhalen verteller werk ik altijd vanuit de inhoud. Ik wil dat de tekeningen ook echt uw beelden worden. Elk project is daarom maatwerk maar de meest gebruikelijke en efficiente werkwijze die ik meestal hanteer is als volgt:

stap 1 - de interactieve briefing - Deze start is het belangrijkst. Ik neem  graag uitgebreid de tijd voor de briefing waarin we al ruw schetsent en pratend samen de juiste visualisatie strategie bepalen. Dat opstarten kan in klein comité maar ook in grotere groepen (workshops).

stap 2 - het eerste concept – Vervolgens verwerk ik de ruwe input op afstand tot een eerste netjes totaal concept. Dit concept is al compleet en netjes en al helemaal klaar om testen een eerste concept. Deze stuur ik u op u kunt deze testen, bespreken en er op reageren.

stap 3 - tussentijds aanpassen – u verzamelt en combineert de gewenste aanpassingen op het concept. Dit bespreken we en ik verwerk ze. 

stap 4 - oplevering en gebruik - u ontvangt nu uw definitieve beelden digitaal via wetransfer. De beelden kunt u dan met naamsvermelding onbeperkt gebruiken voor diverse doeleinden.  

Terug Lees verder